Snapchat wordt steeds belangrijker, terwijl je juist zal denken deze app is toch geweest?!

Alleen kinderen zitten op snapchat toch? Mijn broertje (20 jaar) communiceert zelfs alleen via Snapchat met zijn vrienden. 

Hey (soon to be) snapchatters!

Of je nou een doorgewinterde Snapchat-fan bent of een nieuwkomer die staat te trappelen om de nieuwste trends te ontdekken, 2024 is de kans om erin te springen en de voortdurend evoluerende wereld van Snapchat te omarmen! Het is niet zomaar een app meer, het is een platform die de online interacties en communicatie compleet verandert. Dus be ready! 

1. Op Captcha geïnspireerde Snaps

Heb je al gehoord van de nieuwste trend op Snapchat? Je kunt nu snaps maken met tekstoverlays die lijken op de gekke Captcha-vervormingen! Het is een leuke manier om je snaps een speelse draai te geven en interactie te hebben met je volgers. Snapchat blijft ons verrassen met nieuwe features en deze trend is nog maar het begin van alle creatieve mogelijkheden die eraan komen! 

2. Shazam-integratie

Dankzij de Shazam-integratie hoef je nooit meer te gissen naar die eindeloze liedjes die je hoort! Nu kun je op Snapchat gewoon willekeurige nummers herkennen die op de achtergrond van je snaps worden afgespeeld. Tijd om te dansen op je favoriete deuntjes en die muzikale vibe te delen met je vrienden!

3. GIPHY Integratie

Wie houdt er nou niet van een goede GIF? Met de GIPHY-integratie maakt Snapchat het mogelijk om je snaps op te vrolijken met een heleboel geanimeerde stickers. Van grappige reacties tot schattige dieren, de keuzes zijn eindeloos! GIPHY heeft het allemaal met een enorme bibliotheek om uit te kiezen.

4. 3D Bitmoji

Maak je eigen avatar en laat hem vrij rondzwerven op Snapchat om een flinke dosis persoonlijkheid toe te voegen aan je interacties. Met de 3D Bitmoji-functie van Snapchat kunnen gebruikers zichzelf op een geheel nieuwe manier uitdrukken. Door aanpasbare avatars te maken, kunnen ze hun snaps een persoonlijk tintje geven!

5. Augemented Reality

De AR-functies van Snapchat veranderen de manier waarop we interactie hebben met onze omgeving. Met de mix van de echte wereld en combinatie met filters, AR voegt een flinke dosis excitement toe aan Snapchat en houdt ons allemaal betrokken en vermaakt.

6. Face Swap

Doe mee aan de faceswap en verander in wie of wat je maar wilt! Of je nu van gezicht wisselt met vrienden, huisdieren of zelfs levenloze voorwerpen, Van gekke filters tot hilarische transformaties, Face Swap geeft een speelse twist aan snaps en moedigt gebruikers aan om hun creativiteit de vrije loop te laten.

7. Cosplay Snapchats 

Klaar om je innerlijke gek los te laten? Spring in de wereld van cosplay op Snapchat! Trek de kostuums aan van je favoriete personages uit videogames, tv-shows of films en deel je creatieve flair met de Snapchat-community. De cosplay-trend op Snapchat daagt gebruikers uit om hun verbeeldingskracht te laten zien door geliefde personages uit de popcultuur tot leven te brengen. 

8. Snapchat Spotlight Functie

Licht, camera, actie! Met de Spotlight-functie van Snapchat kun je jouw talent laten schitteren via korte video's en misschien zelfs een virale sensatie worden! Spotlight op Snapchat biedt gebruikers een podium om uit te blinken met korte video content. Door talent en creativiteit in de schijnwerpers te zetten, geeft Spotlight gebruikers de kans om een breder publiek te bereiken en erkenning te krijgen voor hun unieke vaardigheden.

9. Snapchat Kaarten 2.0

Duik dieper in het Snapchat-universum met gemak! Deel je locatie, ontdek toffe events in de buurt, en plan sociale uitjes met vrienden terwijl je Snapchat Maps 2.0 verkent. Of het nu gaat om ontmoetingsplekken of sociale activiteiten, Snapchat Maps 2.0 biedt gebruikers een handige manier om met elkaar te connecten en hun omgeving te verkennen.

Nu bedrijven het potentieel van Snapchat-advertenties omarmen en merken hun content afstemmen op de voorkeuren van Gen Z, is dit hét moment om deel te nemen aan de Snapchat-revolutie. Van live-evenementen tot exclusieve blikken achter de schermen, Snapchat biedt eindeloze mogelijkheden om je publiek te bereiken en je creativiteit te tonen.

Vorige
Vorige

Vergeet YouTube niet! 

Volgende
Volgende

De kracht van tiktok en creators